Kan jag göra en retur via Instabox?

Ja det kan du! Det smidigaste sättet att boka en retur med Instabox är att gå in på din spårningslänk som du fått av Instabox i tidigare sms. Där klickar du på “Skapa retur”. Om du inte hittar länken så kan du också gå in på instabox.io/return och själv skriva in ditt telefonnummer eller PaketID.

När returen är skapad har du 60 minuter på dig att lämna tillbaka paketet (skulle du inte hinna så är det bara att skapa en ny retur).
När du är vid skåpet skriver du in den PIN-kod som du fått via sms och skannar sedan ditt paket. Luckan öppnas då automatiskt och du kan lämna in ditt paket.
Nu löser vi resten! Du får en bekräftelse via mejl när vi har mottagit returen.