Kan jag välja eget fraktbolag för min retur?

Ja det kan du. Du är välkommen att skicka tillbaka paketet på eget vis och betala frakten direkt till vilket fraktbolag du vill. Vi hanterar returen så snart paketet återkommit till oss. För mer fullständig information om din ångerrätt kan du gå till konsumentverkets hemsida genom att klicka här.

Men.. bara ett tips: om du använder returfraktsedeln du fick av oss kostar returen dig bara 89 kronor. Vi tror att det både är det billigaste och smidigaste sättet för dig att returnera varan. 

Det är viktigt att att produkten skickas tillbaka till oss i säljbart skick; det innebär att den skall vara förpackad i originalförpackningen och den skall inte ha använts. Ingen form av tejpning på originalförpackningen kan accepteras – därför måste du använda ett robust ytteremballage. Alla etiketter skall sitta kvar på varorna och eventuella manualer skall bifogas.

Det är viktigt att du vet att det är du som har ansvaret att en retur kommer tillbaka till oss om du använder egen frakt. Om vi inte mottar din produkt kan vi inte godkänna returen. Det är också ditt ansvar att produkten inte skadas under transporten. Vi förbehåller oss rätten att göra avdrag på din retur för skadat emballage. 

Besvarade denna artikel dina frågor? Tack för din feedback Ett fel uppstod. Vänligen försök igen

Behöver du fortfarande hjälp? Kontakta Moory Kontakta Moory