Vilka personuppgifter måste jag uppge för att betala?

När du köper något av oss och väljer betalmetod i kassan behöver vi samla in de uppgifter som krävs för vald betalmetod. Det kan vara personnummer och eller kontouppgifter. Moory samarbetar med externa betalningsleverantörer och det framgår tydligt i kassan vem vi samarbetar med (för närvarande Klarna).

Moory sparar aldrig några betalningsuppgifter i något av våra datasystem. I samband med köp lämnas den information som behövs för den valda betalmetoden, till exempel personnummer och/eller kontouppgifter. Om du vill läsa mer om hur Klarna hanterar dina personuppgifter och deras dataskyddspolicy kan du läsa det här.