Kan jag avbryta nyhetsbrev men ändå vara kund?

Ja det kan du! När du handlar av Moory och vi registrerar dig som kund vill vi gärna kontakta dig med bra erbjudanden och kampanjer. Du kan när du vill avbryta kommunikationen och marknadsföringen genom att kontakta oss (på hej@moory.se).

Det är viktigt att du vet att du fortsatt kan komma att få meddelanden om dina köp eller av administrativ karaktär från oss trots att du sagt upp dig från marknadsföringsmeddelanden. Detta kan vara en orderbekräftelse eller liknande information avseende köp och transaktioner. Det kan också vara besked om om kontoaktiviteter (kontobekräftelser och ändringar av lösenord) eller andra meddelanden. Har du frågor om detta kan du alltid maila oss på hej@moory.se :)