Var är mitt paket?

När din order skickas från vårt lager får du en leveransavisering från oss till din e-postadress. I denna finns ett kolli-id/sändningsnummer som du kan klicka på för att spåra din försändelse. Ett paket kan bli någon dag försenad ibland om något oförutsett sker. Om du inte mottagit ditt paket inom tre dagar kan du kontakta oss. Det gör du enklast via email: hej@moory.se - vi är galet snabba på att svara :)