Kan jag få hemleverans kvällstid?

Absolut! Välj Budbee som alternativ i vår fraktkassa - de levererar alltid kvällstid när du är hemma! Dessutom kör deras lastbilar till 100% på biodiesel vilket gör att din leverans är helt fossilfri :)

Vi rekommenderar: Budbee App

Budbees App är ett fantastiskt sätt att följa din leverans från det att Budbee har hämtat din order på vårt lager. Vi rekommenderar starkt att du laddar ner den. Läs mer och ladda ner här.