Vad innebär Klarna konto?

Klarna har ett betalsätt som heter Klarna konto. Du betalar normalt 1/24 del av din order, men minst med 50 kronor i månaden. Du får betala en aviavgift på 29 kronor i månaden. Du kan när du vill välja att betala resterande del av skulden.

Vi rekommenderar: Klarna Smooth App

Klarnas App är ett fantastiskt sätt att hantera betalningar, fakturor, påminnelser och returer. Vi rekommenderar starkt att du laddar ner den. Läs mer och ladda ner här.