Vad innebär "Betala direkt"?

Betala Direkt är ett av Klarnas betalsätt. Det kallas även "betala här och nu" och är ett snabbt, säkert och enkelt sätt att få full kontroll över dina köp.

Med "Betala direkt" genomför du din betalning på en gång men behåller alla de fördelar du får när du handlar genom Klarna. Betalningen kan ske på tre sätt: med ditt kort, via direktbanksöverföring eller genom ett kopplat bankkonto. Väljer du att betala med ett kopplat bankkonto kommer pengarna att dras 1-2 bankdagar efter att butiken skickat din beställning. Om vi mot förmodan inte kan dra pengarna så skickar vi istället en faktura till den mejladress som du använde när du genomförde köpet.

I kassan: Betala med ett klick. Du behöver inga kortnummer eller krångliga lösenord att hålla reda på. Du blir klar med din betalning direkt och får dessutom Klarnas köparskydd. Du får omedelbart en pushnotis i Klarna-appen där du även kan hantera dina köp.

Vi rekommenderar: Klarna Smooth App

Klarnas App är ett fantastiskt sätt att hantera betalningar, fakturor, påminnelser och returer. Vi rekommenderar starkt att du laddar ner den. Läs mer och ladda ner här.