Kan jag få återbetalning snabbare?

Om du har ett kopplat bankkonto sker återbetalning vanligtvis snabbare än om du inte har ett bankkonto kopplat till Klarna. För att koppla ett bankkonto kan du logga in här eller i Klarnas app och gå in på din profil. Under “Inställningar” hittar du “Betalsätt” där du kan lägga till ditt nuvarande bankkonto. Du är också välkommen att höra av dig till Klarnas kundservice, så hjälper de dig!

Vi rekommenderar: Klarna Smooth App

Klarnas App är ett fantastiskt sätt att hantera betalningar, fakturor, påminnelser och returer. Vi rekommenderar starkt att du laddar ner den. Läs mer och ladda ner här.