Hur funkar Instabox?

Instabox är en frakttjänst som innebär att din leverans skickas till en paketbox nära dig. I många fall kan du få leverans redan samma dag som du la din order - sju dagar i veckan. Som det borde vara, helt enkelt.

Välj vilket skåp du vill. Antingen vid jobbet, hemma eller nere på stan. Paketet hämtar du enkelt ut med en PIN-kod som du får på SMS. Det går självklart fint att skicka en kompis, partner eller familjemedlem för att hämta ut ditt paket också, så länge hen har koden.